Prestashop webwinkel

Het kiezen van de meest geschikte webshop software is een belangrijke keuze waarvan het belang vaak nog onderschat wordt. Een solide basis om op verder te bouwen is van cruciaal belang voor het slagen van uw webwinkel.

Bij Wegrow hebben we al werkt met verschillende webwinkel pakketten en al verschillende klanten overgezet naar Prestashop. Na verschillende succesvolle Prestashop projecten kiezen we steeds vaker voor Prestashop omwille van de gebruiksvriendelijkheid, de vele ingebouwde functionaliteiten en de snelheid van de software. Out of the box is een Prestashop webwinkel behoorlijk sneller dan de meeste webshop software op de markt.

Een goede basis, klaar om te groeien

Klein starten met enkele bezoekers per maand, tot dagelijks 5000 bezoekers en honderden bestellingen. Prestashop groeit mee met het succes van uw webwinkel.

Prestashop is uitermate geschikt voor verschillende sectoren omwille van de vele beschikbare functionaliteiten. Op vraag van onze Prestashop klanten organiseren we Prestashop trainingen.

Bij drukbezochte webwinkels is de hosting van de webwinkel van cruciaal belang voor de snelheid, daarom hebben we een eigen hosting infrastructuur voor de webwinkels die nood hebben aan een speciale Prestashop hosting.

Een open platform

Prestashop kan probleemloos geïntegreerd worden met uw interne systemen en processen. Door middel van de Prestashop API kunnen gegevens gedeeld worden met om het even welke applicatie of platform. Zo kan Prestashop perfect gebruikt worden om zakelijk te verkopen op bol.com, Amazon, ..

Functionaliteiten én gebruiksgemak

Van het verkopen van digitale producten, abonnementen voor koffie tot het verkopen van personaliseerbare producten waarbij de klant bv. een foto kan uploaden bij het bedrukken van een t-shirt.

Oneindig veel mogelijkheden om efficiënt én slim online te verkopen.

Ready, set, grow!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, we helpen u graag verder.

Prestashop experts

Klaar om een webwinkel te starten met Prestashop of heeft U nog enkele vragen omtrent Prestashop? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Overstappen naar Prestashop is uiteraard mogelijk!

Verkopen op Bol.com? Een logistieke vraag? Een integratie met uw backoffice?

1 partner, 1 aanspreekpunt, van start tot finish.

Verkopen op Bol.com? Een logistieke vraag? Een integratie met uw backoffice? Of webwinkel advies van echte webwinkel experts?

Contacteer onze experts