Prestashop marketing

Bereik jouw doelgroep, via de juiste kanalen én met de juiste content op het juiste moment. Wegrow helpt je bij het opzetten en uitwerken van een doeltreffende strategie en de implementatie ervan in jouw Prestashop webwinkel.

Een effectieve marketing strategie bestaat uit verschillende aspecten waarvan content marketing steeds belangrijker wordt. Een goede content marketing strategie zorgt voor continuïteit in het genereren van leads en klantenloyaliteit.

Ook e-mail marketing vormt een onderdeel van jouw marketing strategie, maar wordt nog te vaak totaal verkeerd ingezet. E-mailmarketing kan jouw webwinkel een serieuze boost geven wanneer deze doordacht uitgewerkt wordt. Bezorg de klant de juiste informatie op het juiste moment.

Sterke content loont altijd.

Ready, set, grow!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, we helpen u graag verder.

Prestashop experts

Klaar om een webwinkel te starten met Prestashop of heeft U nog enkele vragen omtrent Prestashop? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Overstappen naar Prestashop is uiteraard mogelijk!

Verkopen op Bol.com? Een logistieke vraag? Een integratie met uw backoffice?

1 partner, 1 aanspreekpunt, van start tot finish.

Verkopen op Bol.com? Een logistieke vraag? Een integratie met uw backoffice? Of webwinkel advies van echte webwinkel experts?

Contacteer onze experts