Prestashop audit

Meer verkopen met uw Prestashop webshop, dat is het uiteindelijke doel van onze Prestashop audits. Op basis van onze checklist evalueren we of U uw Prestashop webwinkel wel optimaal inzet, brengen we mogelijke verbeterpunten in kaart en sturen we uw strategie bij waar nodig.

We hebben een checklist uitgewerkt van punten waarvan zowel studies als onze eigen ervaringen hebben aangetoond dat ze een rechtstreekse (bv. minder verlaten winkelwagens) of onrechtstreekse (bv. bekendheid van uw merk) impact hebben op het succes van uw webwinkel.

In een eerste fase bekijken we samen met de klant de werkpunten die uit onze checklist naar boven komen. In een tweede fase prioritiseren we de verschillende punten op basis van potentiële impact op een stijging in omzet.

Hoe meer historische data dat er beschikbaar is (bv. data uit Google Analytics), hoe meer informatie we hebben bij het prioritiseren en nemen van beslissingen.

Meten is weten, nog te vaak merken we dat bedrijven ondernemen en beslissingen treffen zonder de beschikbare data te analyseren. Waarom e-mailcampagnes versturen als niemand ze daadwerkelijk leest? Waarom starten met adverteren als uw webwinkel niet converteert?

Wij gaan verder, waar andere bedrijven net stoppen. Online ondernemen is meer dan het louter online aanwezig zijn met een mooie website of webwinkel.

Groeien en het behalen van resultaten, daar draait het bij ons om.

Ready, set, grow!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, we helpen u graag verder.

Prestashop experts

Klaar om een webwinkel te starten met Prestashop of heeft U nog enkele vragen omtrent Prestashop? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Overstappen naar Prestashop is uiteraard mogelijk!

Verkopen op Bol.com? Een logistieke vraag? Een integratie met uw backoffice?

1 partner, 1 aanspreekpunt, van start tot finish.

Verkopen op Bol.com? Een logistieke vraag? Een integratie met uw backoffice? Of webwinkel advies van echte webwinkel experts?

Contacteer onze experts